Schademarkt in stroomversnelling

Click to view map
When:
5 april 2017 @ 15:30 – 19:00
2017-04-05T15:30:00+02:00
2017-04-05T19:00:00+02:00
Where:
Fort Wierickerschans
Zuidzijde 132
2411 RX Bodegraven
Nederland

De ontwikkelingen in de schadebranche gaan sneller dan ooit. Schadeketen Care wordt ‘overgenomen’ door Schadenet en de helft van de locaties werd gesloten, Bovag start een eigen schade-afdeling, nieuwe toetreders en nieuwe businessmodellen schieten als paddenstoelen uit de grond. Op het evenement van 5 april wordt dieper ingegaan op deze ontwikkelingen en hoe die uw businessmodel raken.

Gerard Vader, Partner | Director Omniglass S.A., zal een analyse maken van de ontwikkelingen met betrekking tot glasherstel. Hij verwacht verschuivingen in de markt onder invloed van de toenemende complexiteit en hogere eisen die aan het werk gesteld zullen worden. Hij maakt duidelijk welke spelers naar zijn mening de glasmarkt zullen gaan beheersen en welke factoren daarop van invloed zijn.

Willem Mes, Operationeel directeur van Carglass analyseert de schademarkt. Ook doet hij verslag van de ervaringen die ze hebben opgedaan met cosmetisch schadeherstel. Wat is ze opgevallen, waar zien ze kansen en wat zijn de plannen voor dit jaar en de daaropvolgende jaren?

Edward Reinderts, ex-commercieel directeur van Care, heeft – zwak uitgedrukt – een roerige periode achter de rug. Hoe kijkt hij terug op zijn periode bij Care en welke kant gaat het volgens hem op met de schademarkt?

Ook Geeke Feiter – van Heuvelen, Directeur Particulieren Schade bij Nationale-Nederlanden zal een presentatie geven. Nationale-Nederlanden kwam onlangs nog in het nieuws door de aanstaande overname van Delta Lloyd waarmee NN de onbetwiste no.2 wordt onder de verzekeraars in schadeland.

V.l.n.r. Gerard Vader, Willem Mes, Edward Reinderts & Geeke Feiter – van Heuvelen

Hou de site in de gaten voor meer info over sprekers en programma.