Veer wordt Field Operations Manager bij Hooikammer

vrijdag 31 mei, 2024

Victor Veer (54) start per 1 juni als Field Operations Manager bij Hooikammer Groep. In zijn nieuwe rol wordt Veer onder andere verantwoordelijk voor de implementatie van het nieuwe workflow-systeem Vindat.

Victor Veer, Field Operations Manager bij Hooikammer Groep

Dit compound-managementsysteem is speciaal ontwikkeld is voor de vastlegging van werkprocessen en kwaliteitsbeheer. Daarnaast gaat Veer zich vooral bezighouden met het analyseren van de operationele procedures om deze waar nodig te kunnen verbeteren.

Ook staat Veer in nauw contact met de klantengroep van Fidron en Hooikammer Groep, waaronder leasemaatschappijen, financiële instellingen, verzekeraars en importeurs.

Na werkzaam te zijn geweest bij meerdere automotive organisaties, vervolgde Veer zijn carrière als used-car consultant bij CRM, gevolgd door 16 jaar in diverse management- en consultancyfuncties bij online veilinghuizen. De afgelopen 8 jaar vervulde hij de functie van Senior Key Accountmanager bij BCA Autoveiling in Barneveld.

Volgens Jean-Paul Hooikammer, eindverantwoordelijk voor de vestiging van Hooikammer Groep in Steenwijk, komt de ervaring van Veer goed van pas bij de uitrol van Vindat. “We groeien hard en hebben nu vooral behoefte aan optimalisatie van processen en kwaliteitsbeleving om onze klanten nog beter van dienst te zijn.”

Van een regionaal bergingsbedrijf is de Hooikammer Groep samen met particulier opsporingsbureau Fidron uitgegroeid tot een toonaangevende speler binnen de mobiliteitsbranche.

Bekijk hier ons recente video-interview met Jean-Paul Hooikammer hoe het bedrijf zijn dienstverlening richting leasemaatschappijen uitbreidt.

Categorie: Pechhulp(diensten)
Labels: Hooikammer Groep