Fleet & Lease zomer 2024: transitie is topsport!

donderdag 27 juni, 2024

De nieuwe Fleet & Lease is uit! Nog zelfs niet vers van de pers – de drukker is momenteel nog bezig – maar al wel online in te zien. Met wederom een keur aan bedrijven die zich door de mobiliteits- en energietransitie heenslaan, of hun klanten daarin helpen.

E-bikes leasen zonder ‘typische lease-ergernissen’? Er is een bedrijf die zich daarvoor hard maakt. En wil je dat opgebouwde fietspark als werkgever goed kunnen managen? Of breder: multimobiliteit eindelijk eens goed invoeren en overzichtelijk kunnen managen? De markt is erop gedoken.

Mooi om te zien hoe alle uitdagingen opgepakt worden. In dit nummer schetsen 4 columnisten – allen experts op hun eigen gebied – hun eigen uitdagingen minutieus. Dat haakje met de topsport maakte overigens een schadeherstelketen. Die had voor zijn jaarlijks relatie-event hockeybondscoach Marc Lammers uitgenodigd, inmiddels ook een bekend spreker. Misschien wel zijn bekendste uitspraak (cliché?): Waar je struikelt, ligt je schat begraven. Ofwel: onze grootste overwinning is niet dat we nooit falen, maar dat we telkens als we struikelen weer opstaan. Vallen en opstaan dus… Het levert in ieder geval mooie verhalen op!

Lees hier het nummer online? Een fysiek exemplaar willen ontvangen? Stuur een mailtje naar info@trendsinautoleasing.nl met uw gegevens

Categorie: Geen categorie
Labels: Fleet & Lease