Word partner!

De titels van Trends Automotive Media richten zich met dagelijks nieuws, achtergrondartikelen, video-interviews, white-papers, rij-impressies, themagerichte (e)-specials op een ieder die zich bezighoudt met zakelijke mobiliteit. Naast leaseprofessionals en fleet- en mobiliteitsmanagers zijn het ook HR-managers, procurement/inkopers, facility-managers, ceo’s en dga’s.

TrendsinAutoleasing.nl – net iets sneller in zakelijke mobiliteit – is daarbij ons online kanaal. Het onderscheidt zich van andere ‘mobiliteitstitels’ door zich inhoudelijk te focussen op het thema mobiliteitsbeleid. Daarbij trekt het nauw op met databaseorganisatie Smart Profile, dat als enige in Nederland een omvangrijke database heeft van fleetowners (NAW-gegevens).

Van die database maakt ook ons magazine Fleet & Lease gebruik: in een oplage van tegen de 8.000 stuks wordt dit magazine verspreid onder een geselecteerde groep van eindverantwoordelijken voor mobiliteit. Daarmee komt alle content ook daadwerkelijk terecht bij de doelgroep verspreid over alle branches van Nederland.

Nieuwste loot aan de stam is de titel Duurzamemobiliteit.nu. Een nieuw podium waarop we fleetowners – van klein tot groot – gericht wegwijs gaan maken in het op- (of dóórzetten) van hun duurzame mobiliteitsbeleid. Verwacht veel verhalen uit de praktijk; niets werkt immers zo goed als ‘best practices’. In de zomer van 2024 gaat de website live, eind 2024 zal ons magazine in het teken staan van Duurzame Mobiliteit.

Gezamenlijk met partners uit de mobiliteitsbranche willen we dit omvangrijke verhaal richting de doelgroep vormgeven. We bieden onze partners meerdere mogelijkheden om zich te profileren, waarbij voorop staat dat we altijd volwaardige, kwalitatieve content willen leveren die fleetowners handvaten geeft om hun mobiliteitsbeleid vorm te geven.

Neem contact op met Erik Nooij!

erik@trendsinautoleasing.nl

06 – 41 286 228