ACM Fleetforce gaat verder als koopman

donderdag 12 december, 2019

Koopman nam eerder dit jaar het Puttense ACM Fleetforce over. Per direct gaat het in fleetmanagement gespecialiseerde bedrijf verder als Koopman. Met de overname moeten ook fleetowners goed worden bediend, aldus het bedrijf.

Met de overname van ACM Fleetforce heeft Koopman zijn diensten verder uitgebreid. Ook autotransport door middel van hikers is nu mogelijk

Met de overname van ACM Fleetforce in mei heeft Koopman haar dienstverlening uitgebreid met fleetmanagement en transport met hikers. Het moet de positie als geïntegreerde automotive dienstverlener versterken, zegt Willem Prinsen, CEO van Koopman Logistics. “Klanten kunnen zich aan één loket melden voor een groot aantal diensten, alle verzameld onder de Koopman-naam.”

De naamswijziging wordt per half december doorgevoerd. Koopman telt met de volledige integratie van ACM Fleetforce ruim 1.100 medewerkers, werkzaam op negen vestigingen in Benelux en Duitsland. Transport, opslag, afleveringsklaar maken van nieuwe auto’s, remarketing van ex-leaseauto’s en huurauto’s, fleetmanagement; Koopman heeft al deze diensten onder een dak voor onder meer fabrikanten, importeurs, dealerbedrijven, autoverhuurders en leasemaatschappijen.

Categorie: Geen

Gerelateerd achtergrond-artikel