BAM kiest Fleet Complete als telematicaleverancier

vrijdag 6 december, 2019

Al langer werd er (op onderdelen) samengewerkt maar nu heeft Koninklijke BAM Groep definitief voor Fleet Complete gekozen als leverancier van telematica-oplossingen voor alle onderdelen van de BAM Groep.

Fleet Complete levert een fiscaal-gecertificeerd systeem voor ritregistratie van BAM’s bedrijfsvoertuigen en software om automatisch uren te registreren van buitendienstmedewerkers voor enkele bedrijfsonderdelen. In 2011 mocht Fleet Complete de wegen- en spooractiviteiten van BAM Infra al verwelkomen als klant. “De samenwerking verliep afgelopen jaren uitstekend en we zijn dan ook heel blij dat Koninklijke BAM Groep definitief voor Fleet Complete heeft gekozen als leverancier van telematica-oplossingen voor de Groep”, aldus Ryanne van der Wiele, accountmanager bij Fleet Complete.

Koninklijke BAM Groep is een beursgenoteerd bouwconcern met tien werkmaatschappijen in vijf Europese thuismarkten. Het bedrijf initieert, ontwikkelt, bouwt en onderhoudt projecten op het gebied van wonen, werken, transport en recreatie.

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen