E-book: privacy en track & trace systemen!

woensdag 25 maart, 2020

Download hier het nieuwste e-book van Fleet Complete over privacy en track & trace systemen. Met interviews van privacy specialisten en voorbeeldformulieren voor privacyregelingen. Een must voor ieder bedrijf dat de voordelen van een track & trace systeem wil gaan benutten.

Track & trace systemen, ofwel ritregistratiesystemen, in bedrijfsauto’s hebben tal van voordelen en de redenen waarom een werkgever een dergelijk systeem in het wagenpark wil hebben zijn verschillend. Maar in ieder geval dragen ze bij aan het efficiënt omgaan met tijd, geld en middelen. Er zit echter ook een andere kant aan, een privacygevoelige kant. Medewerkers met een ‘auto van de zaak’ gebruiken deze ook vaak voor privéritten. Dat mag uiteraard, mits die keurig worden vastgelegd. Dit eist de Belastingdienst. Maar het is de vraag of de medewerker het nodig vindt dat ‘de baas’ meekijkt naar zijn privéritten. En zaken als rijgedrag registreert het track & trace systeem ook. Hoe ga je hier als werkgever mee om? Hoe implementeer je een track & trace systeem zonder al te veel weerstand van medewerkers? En wat mag er van de wet?

In dit e-book wordt u meegenomen hoe goed met dit onderwerp om te gaan. Lees hier ons uitgebreide artikel over het e-book.

Download het hier

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: Fleet Complete

Gerelateerde achtergrond-artikelen