Fynch beloont duurzaam reizen

woensdag 27 mei, 2020

Fynch helpt bedrijven, steden, zzp’ers en retailers bij het verduurzamen van mobiliteit en het verhogen van veiligheid op de weg. Door middel van slimme software tools en trainingen wordt gedragsverandering in gang gezet.

Hoe dat gebeurt? Onder andere door de inzet van de Fynch Monitor, want inzicht zet aan tot verbetering, aldus Serge van den Berg van Fynch Mobility. De monitor geeft op groeps- en individueel niveau inzicht in de ontwikkeling van CO₂-uitstoot veroorzaakt door mobiliteit. Naast CO₂ kan de Fynch Monitor ook inzicht geven in schades, bekeuringen, beweging, teleconferencing en spits mijdingen.

Uiteraard is een hoofdrol weggelegd voor de Fynch app, dat werkt op basis van gamification en rewards. “De Fynch App is feitelijk het persoonlijke mobility dashboard van de gebruiker”, aldus Vna den Berg. “De app herkent wanneer de gebruiker duurzaam reist en beloont dit gedrag direct met coins. Deze coins zijn in te ruilen in de Fynch Shop.”

Last but not least is er ProDrive Learning. Een online trainingsprogramma vol interactieve content over veilig én zuinig autorijden. Deelnemers leer ook alles over het plannen van hun reis, mobiliteitspassen, het OV en veilig fietsen op een e-bike.

Categorie: Milieu / CO2-besparing
Labels: Fynch Mobility

Gerelateerd achtergrond-artikel