PSV kiest voor Driessen Autolease en BMW

donderdag 7 januari, 2021

Spelers en medewerkers van PSV verruilen vanaf het komend seizoen hun Alfa Romeo in voor een BMW. De club heeft met Driessen Autolease en BMW Van Laarhoven een akkoord bereikt over een samenwerking van vier seizoenen.

De overstap naar BMW is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen PSV, Driessen Autolease en Van Laarhoven, de officiële BMW dealer voor groot Eindhoven. De Eindhovense ondernemingen zijn verantwoordelijk voor de leasecontracten en levering van de auto’s. “BMW is duurzaam, innovatief en sportief. Met die waarden wil PSV zich graag identificeren”, verduidelijkt Commercieel Directeur Frans Janssen PSV’s keuze voor BMW. “We gaan een langdurige relatie aan met één van ’s werelds hoogst aangeschreven automerken. Een duurzame relatie die past bij PSV.”

Voorheen was Driessen Autolease ook al de partner van PSV maar dan met automerk Alfa Romeo. Volgens François Driessen, algemeen directeur van de Driessen Autogroep, biedt PSV een perfect platform om Driessen Autolease verder te profileren als universele autoleasemaatschappij. “Nu dus ook in het premiumsegment met het merk BMW”.

Categorie: Geen

Gerelateerd achtergrond-artikel