Alarmcentrale SOS International wint tender Europcar

donderdag 18 maart, 2021

Alarmcentrale SOS International heeft de tender gewonnen van autoverhuurder Europcar. De samenwerking is begin deze maand van start gegaan.

Gedurende het tender-traject groeide het vertrouwen in het dienstverleningspakket van SOS International, zegt Andreas Fuchs, Accountmanager SOS. ”De vasthoudendheid om samen als partners iets op te willen bouwen gaf veel vertrouwen en uiteindelijk de doorslag om voor SOS International te kiezen.”

Europcar is een internationaal, van oorsprong Frans autoverhuurbedrijf dat al sinds 1949 actief is in zo’n 140 landen. Europcar is in Nederland onderdeel van de Spuigroep, een multimerk-dealerorganisatie waartoe bijvoorbeeld ook de labels Multilease en Boedelbak behoren. SOS International is de grootste onafhankelijke alarmcentrale van Nederland.

Europcar profileert zich tevens als ‘groene’ autoverhuurder, met onder andere EV’s en eigen laadoplossingen, en biedt sinds eind vorig jaar ook brede mobiliteitsoplossingen voor de zakelijke markt in samenwerking met Mobility Mixx

Categorie: Geen categorie

Gerelateerd achtergrond-artikel