Verkeersveiligheid Groep Nederland naar Rijvaardigheidscentrum Lelystad

vrijdag 2 april, 2021

Rijvaardigheidscentrum Lelystad heeft per 1 januari de Verkeersveiligheid Groep Nederland overgenomen. Beide namen blijven bestaan, groei is de inzet. Gezamenlijk verzorgen de organisaties trainingen voor zo’n 30.000 automobilisten.

oud eigenaar van Verkeersveiligheid Groep Nederland Eric Tolboom (l) samen met eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad Indy Dontje

De naam Verkeersveiligheid Groep Nederland zal door Rijvaardigheidscentrum Lelystad worden gevoerd voor alle bedrijfsmatige (online) trainingen en het ontwikkelen van een compleet verkeersbeleid voor diverse werkgevers. Eric Tolboom, oud eigenaar van Verkeersveiligheid Groep Nederland, blijft als adviseur betrokken bij de doorontwikkeling en innovatie. “In combinatie met de moderne trainingslocatie in Lelystad krijgen we een nog sterkere positie,” aldus Tolboom.

Volgens Indy Dontje (28), eigenaar van Rijvaardigheidscentrum Lelystad en tevens professioneel autocoureur, zet het bedrijf met deze overname een grote stap vooruit in de groeiambitie. “Door het combineren van onze expertise kunnen we op deze centrale plek in Nederland voortaan een hoop automobilisten nóg bewuster gaan maken van een veilige verkeersdeelname. Middels een diversiteit aan rijvaardigheids- en verkeersveiligheidstrainingen bieden wij hen daarnaast een onvergetelijke rijervaring op ons slipbanencomplex aan.”

Categorie: Geen categorie

Gerelateerd achtergrond-artikel