30 jarige Fleet Support komt met Mobiliteitsboek (over de toekomst)

vrijdag 24 september, 2021

Fleet Support bestaat 30 jaar en ter ere van dit jubileum presenteert het vandaag het Mobiliteitsboek. Geen overzicht van wat er is geweest, maar juist van wat er nog gaat komen. En met bijdragen van 14 bedrijven over hoe zij de toekomst van mobiliteit zien.

Het eerste exemplaar werd vandaag door AutoBinck Group CEO Paul Zekhuis uitgereikt aan de voorzitter van de Mobiliteitsalliantie Steven van Eijck.

vlnr: Jaap van Daalen, Steven van Eijck en Paul Zekhuis

Jaap van Daalen, commercieel directeur van Fleet Support, benadrukt dat het jubileumboek geen overzicht is van de afgelopen 30 jaar, maar juist van wat er nog gaat komen. “We willen de lezers graag meenemen in de snel veranderende wereld van mobiliteit. Verduurzaming, elektrificatie, flexibilisering van mobiliteit; het komt allemaal aan bod. Een nieuw en spannend hoofdstuk dus voor Fleet Support. Aan de hand van de actuele ontwikkelingen trapt mobiliteitsdeskundige Professor Maarten Steinbuch af met zijn inspirerende visie op de toekomst, gevolgd door 14 CEO’s/CFO’s/CHRO’s van aansprekende organisaties, die vertellen wat mobiliteit betekent voor hun organisatie en hun medewerkers, met welke dillema’s ze te maken hebben en hoe ze de toekomst van mobiliteit zien.”

Het boek is daarmee een echte ‘must read’ op het gebied van fleet- en mobility geworden, menen  de heren. Een inspiratiebron, met name voor Board Members en C-level managers die met dit vraagstuk te maken krijgen. Eugène Krabbenborg, algemeen directeur Fleet Support: “Mobiliteitsbeleid wordt almaar complexer. Het is mooi om te zien hoe onze klanten daar individueel een innovatieve invulling aan geven”. Jaap van Daalen vult aan: “Uiteraard krijgen al onze klanten het Mobiliteitsboek toegestuurd, daarnaast hebben we een klein aantal exemplaren beschikbaar voor serieus geïnteresseerden.”

Categorie: Geen categorie

Gerelateerd achtergrond-artikel