ALD Automotive wordt leasepartner smart Europe

donderdag 16 september, 2021

Leasemaatschappij ALD Automotive wordt voor smart de exclusieve, digitale partner voor operationele leasing voor zijn nieuwe generatie volledig elektrische voertuigen. Particulieren en bedrijven krijgen toegang tot een volledig geïntegreerd digitaal lease aanbod in Europa.

Het prototype van hoe smart haar nieuwe generatie voertuigen ziet

De samenwerking begint in het eerste kwartaal van 2023 met de lancering van de nieuwe compacte premium-SUV van smart. Het merk wil transformeren tot een toonaangevende speler in stedelijke, elektrische en connected mobility. Het wil klanten ondersteunen bij het snel en eenvoudig overstappen op elektrische mobiliteit.

De full-service leasediensten worden louter digitaal aangeboden. ALD Automotive verwerkt contracten volledig online, van kredietbeoordeling tot e-ondertekening van het contract, en beheert de lease voor de duur van het contract. Full-service leasing diensten zullen in eerste instantie beschikbaar zijn in Oostenrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Portugal, Spanje, Zwitserland en het VK en te zijner tijd wordt er uitgebreid naar andere Europese markten.

Pravin Chaturi, Director Partnerships bij ALD Automotive Nederland: “Deze samenwerking sluit volledig aan bij onze ambities om de energietransitie te faciliteren en voorop te lopen in de duurzame mobiliteitsrevolutie.”

Categorie: Geen categorie

Gerelateerd achtergrond-artikel