KwikFit gaat LEV’s van Easy Go Electric onderhouden

maandag 8 januari, 2024

KwikFit gaat samenwerken met Easy Go Electric, importeur en distributeur van allerhande elektrische voertuigen, waaronder lichte elektrische bedrijfswagens (LEV’s). Met de samenwerking wil Easy Go Electric zijn service aan klanten verder uitbreiden.

Bob Kranenburg, CEO en eigenaar van Easy Go Electric met Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit

De importeur krijgt de beschikking over 120 KwikFit-locaties in heel Nederland voor service en onderhoud aan het brede scala van elektrische voertuigen. Easy Go Electric werkt onder andere samen met grote bedrijven en leasemaatschappijen die streven naar een zo efficiënt mogelijke landelijke dekking. “In de samenwerking met KwikFit hebben we een partner gevonden die ons de mogelijkheid biedt om onze dienstverlening op een efficiënte manier door heel Nederland verder uit te breiden. KwikFits uitgebreide netwerk en ervaren team vormen een waardevolle aanvulling op onze activiteiten, waardoor we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn”, aldus Bob Kranenburg, CEO en eigenaar van Easy Go Electric.

Afgelopen september meldde KwikFit ook de samenwerking aan te gaan met Spijkstaal, producent van LEV’s. Met de KwikFit e-bike servicepoints is het onder andere partner van (nieuwe) fietsfabrikanten en leasemaatschappijen. Maar ook voor elektrische automerken is KwikFit servicepartner, zoals NIO.

Lees hier ons eerdere interview met Pieter Bikker, E-mobility Director bij KwikFit, over zijn zoektocht naar de Garage van de Toekomst!

Categorie: Geen categorie

Gerelateerde achtergrond-artikelen