VNA sluit gedragsrichtlijnen of keurmerk niet uit

maandag 22 september, 2014

Bij de Vereniging Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) zien ze ook de toenemende interesse in private lease. Directeur Renate Hemerik juicht nieuwe initiatieven toe die haar leden ontplooien.

Renate Hemerik

Renate Hemerik

Zo sluit private lease aan op flexibilisering in mobiliteit, zoals het product deelauto en mobiliteitsbudgetten. Ze herkent dan ook de oproep van Hindriks van Lease Consult. De VNA is zich ook bewust van haar rol in deze, benadrukt Hemerik. “Onze leden zijn professionele aanbieders van het leaseproduct en zullen als geen ander in staat zijn om dit product op de juiste wijze aan de consument aan te bieden. Maar wat de rest van de markt doet, hebben we natuurlijk geen grip op. Echter, als branchevereniging voelen we zeker de verantwoordelijk om te zorgen voor de definiëring en kaders.”

Zelfs gedragsrichtlijnen of een keurmerk sluit Hemerik niet uit. “Private lease speelt in op de mobiliteitsbehoefte van de consument en als we dat met de juiste kaders doen, dan kunnen ook zij gaan genieten van de voordelen die autoleasing biedt.”

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: VNA

Gerelateerd achtergrond-artikel