Transscope koppelt met fleetmanagementsysteem van Chevin

dinsdag 22 maart, 2016

Transscope Voertuigsystemen en Chevin Fleet Solutions, beide deskundig op het gebied van fleetmanagement, gaan samenwerken. Hierdoor kan de gebruiker van de fleetmanagement-software van Chevin nu nog meer gegevens beheren en real time inzien in één gebruiksvriendelijk systeem.

blackbox_transscopeDoor de samenwerking kunnen nu ook alle door de Transscope BlackboxXP gegenereerde gegevens geïmporteerd worden in de software van Chevin FleetWave. “Op deze manier wordt optimaal rendement behaald uit het fleetmanagementsysteem”, aldus Paul Verkinderen van Chevin.

FleetWave van Chevin Fleet Solutions wordt wereldwijd in meer dan 100 landen gebruikt door openbare instellingen, nationale bedrijven, multinationals, overheden en NGO’s. Ongeacht de omvang en complexiteit van het wagenpark. De software beheert gegevens over de voertuigen en de berijders zoals bijvoorbeeld onderhoudstermijnen, gezondheidscontroles, lease-informatie, ongevallen, onderdelenbeheer en tankpassen.

Transscope is al meer dan twintig jaar specialist in de ontwikkeling en montage van ritregistratiesystemen, blackbox- en voertuigvolgsystemen die snel en eenvoudig inzicht geven in de mobiliteit van medewerkers en materieel.

Lees hier hoe de rijgedragsmodule van Transscope een klant over de streep trok

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen