LeaseWise ‘automatiseert’ ROB-informatie

woensdag 21 januari, 2015

LeaseWise, het softwarepakket van CarWise dat door 150 leasemaatschappijen wordt gebruikt, koppelt met het communicatieplatform MiCheck-FLEET van MivarGroup. ROB-informatie en –communicatie tussen autobedrijf en leasemaatschappij wordt hiermee volledige automatisch gekoppeld aan het desbetreffende leaseobject.

LeaseWiseMedio 2014 is Carwise begonnen met het bouwen van koppelingen tussen MiCheck-FLEET, als communicatieplatform tussen het autobedrijf en de leasemaatschappij en het LeaseWise pakket. Volgens René Fabrie, directeur CarWise, is het voor een leasemaatschappij van groot belang dat de ROB-informatie en -communicatie tussen autobedrijf en leasemaatschappij volledige automatisch gekoppeld wordt aan het desbetreffende leaseobject. “Na een intensieve test- en pilotfase is de koppeling en dus de volledige integratie een feit. Dit is een mooie toevoeging aan ons product.”

Chris Kimman, directeur MivarGroup, benadrukt de efficiëntieslag die nu bereikt wordt bij zowel het autobedrijf als de leasemaatschappij. “Het autobedrijf stelt de onderhoudsbeurt samen in MiCheck-GARAGE en stuurt de aanvraag direct door naar MiCheck-FLEET. Hier kan de leasemaatschappij de aanvraag automatisch of handmatig goed- of afkeuren. Deze gegevens behoren uiteraard bij een specifiek voertuig en dit wordt dan weer gekoppeld in LeaseWise.”

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen