Autolease Midden Nederland start met onderhoudsbeurtindicator

dinsdag 12 juli, 2016

Autolease Midden Nederland in Tiel is deze maand live gegaan met de zogenaamde onderhoudsbeurtindicator (OBI), een module ontwikkeld door MivarGroup. Het geeft de leasemaatschappij een complete inzage op de komende onderhoudsintervallen van de rijdende leasevloot.

ALMNL_MivarFlipse Automatisering heeft voor de koppeling gezorgd om voor elk kenteken afzonderlijk het onderhoud goed in kaart te hebben. Voor elk type voertuig zijn onderhoudsvoorschriften en -intervallen immers specifiek. Aan de hand van onderhoudsnota’s wordt nu vastgelegd wanneer de laatste onderhoudsbeurt is geweest en gegevens over de volgende beurt wordt door Mivar geleverd.

Deze gegevens worden vastgelegd op contractniveau in het systeem en leveren waardevolle inzichten op. “Met een uitgekiende correspondentiestrategie – denk aan brieven, e-mails en publicaties op het berijdersportaal – is het vervolgens mogelijk berijders te infomeren over de onderhoudsbeurt”, aldus Marcel Krom, Key-accountmanager Lease & Fleet bij Mivar.

Autolease Midden Nederland zegt hiermee de service- en dienstverlening naar de berijders nog verder te optimaliseren. “Bijvoorbeeld door hen proactief voor de volgende onderhoudsbeurt te benaderen”, zegt Immanuël Struik Manager Operations en ICT bij de leasemaatschappij. “Ook in de forecast en op toekomstige ontwikkelingen met telematica kunnen wij middels de OBI alvast een sprong vooruit maken.”

Categorie: Schadeherstel / ROB
Labels: Flipse Automatisering, MivarGroup

Gerelateerde achtergrond-artikelen