Speciaal voor het MKB: de YOR24 ‘Virtual Fleet Manager’

vrijdag 9 december, 2016

De virtual Fleet Manager van YOR24 is speciaal ontworpen voor wagenparken binnen het MKB. Het geheim erachter: het slim inzetten en combineren van eigen organisatie- en factuurdata met telematica-technologie.

yor24_beeldNaast het feit dat de telematica-technologie eenvoudig geïnstalleerd kan worden, is de bestuurder in staat om toegankelijk en eenvoudig zijn persoonlijke informatie via een App te bekijken en waar nodig te beheren. Aldus Alexander ter Meulen van Yor24.

Fleetmanagers kunnen op hun beurt de totale zakelijke activiteit van hun wagenpark bekijken door middel van relevante en nuttige rapporten in een portal. “Voor grijskenteken-voertuigen is er onder andere een weergave beschikbaar die alle activiteit van de voertuigen gebundeld of individueel qua data consolideert. Denk hierbij aan starttijden, reistijden en werktijden op de door de organisatie opgevoerde Points of Interest en nog veel meer”, aldus Ter Meulen

Door ook het rijgedrag te monitoren zijn kleinere wagenparken, volgens YOR24, in staat een reductie van maximaal 15% op brandstofkosten te bereiken, en een aanzienlijke daling van de verzekeringspremies te realiseren. Door een bedachtzame en veiligere rijstijl worden de financiële gevolgen van het herstellen van slijtage en schade door ongevallen ook sterk verminderd. Naast het gedrag van de bestuurder krijgt de organisatie ook de ‘gezondheid’ van elk voertuig in beeld, bijvoorbeeld doordat accurate informatie rondom de gezondheid van de accu en eventuele foutcodes getoond wordt.

Rer Meulen: “Veel telematica-oplossingen zijn uitsluitend ontwikkeld voor grote bedrijven met honderden voertuigen. Onze expertise is het leveren van datadiensten aan groot zakelijke organisaties en dit heeft geleid tot onder andere de ontwikkeling van de ‘Virtual Fleet Manager’ voor MKB-bedrijven, zodat zij ook de voordelen van telematica kunnen benutten en aanzienlijke besparingen kunnen realiseren. Of je nu eigenaar bent van een bouwbedrijf, taxicentrale, ICT-bedrijf of dat je gewoon een aantal bestelauto’s bezit, YOR24 is laagdrempelig, betaalbaar geprijsd en ook nog eens een geweldige manier om geld te besparen.”

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: Yor24

Gerelateerde achtergrond-artikelen