Recordgroei voor Chevin Fleet Solutions

dinsdag 1 november, 2016

Het internationale Chevin Fleet Solutions meldt een recordgroei van 57 procent over het afgelopen boekjaar. Met name grote wagenparken sluiten zich aan op de fleetmanagement-software FleetWave. Ook lanceerde het bedrijf de Chevin Academy.

Van de zomer opende Chevin nieuwe filialen in Frankrijk en Duitsland. In Nederland koppelde Chevin haar fleetmanagement-softwaresysteem FleetWave aan Transscope waardoor  de gegenereerde gegevens vanuit de blackbox rechstreeks geimporteerd kunnen worden in FleetWave.

Het dashboad van FleetWave

Het dashboad van FleetWave

Volgens Paul Verkinderen, sales director EMEA bij  Chevin Fleet Solutions, werden dit jaar enkele grote internationale bedrijven klant bij Chevin, met wagenparken tot meer dan 20.000 eenheden. En we mogen meer verwachten wat betreft productnieuws. “Er zitten enkele boeiende nieuwe mogelijkheden aan te komen over hoe onze beheersoplossingen voor wagenpark- en materiaalinformatie onze klanten kunnen helpen om de volledige levenscyclus van hun voertuigen en materiaal te beheren, te automatiseren en te verbeteren.”

De groei over het afgelopen boekjaar 2015-2016 was de grootste in het 26 jarige bestaan van de organisatie. Deels door nieuwe klanten, maar ook de focus op kwaliteit speelt een rol, zegt Verkinderen. Daartoe hoort ook de lancering van Chevin Academy dit jaar, een online bron voor opleidingsmateriaal die de klant helpt om het maximum te halen uit FleetWave.

“De Academy omvat een gedetailleerde videotheek met instructiefilmpjes en werd ontwikkeld om veelgestelde vragen over FleetWave te beantwoorden en uitgebreid toe te lichten hoe je je systeem ten volle kunt benutten. Ze werd dit jaar toegankelijk gemaakt voor alle gebruikers van FleetWave overal ter wereld”, aldus Verkinderen.

Categorie: Geen

Gerelateerd achtergrond-artikel