XPOfleet organiseert Management Day

maandag 9 januari, 2017

Op 23 maart organiseert XPOfleet de derde Nederlandse XPOfleet Management Day editie 2017. Het event biedt professionele fleetowners (wagenparkbeheerders, mobiliteitsmanagers, HR managers, CFO en CEO uit de privé en openbare sector) de kans om een volwaardig beeld te krijgen van de XPOfleet software, alsmede kennis en ervaringen uit te wisselen via talrijke netwerkmogelijkheden.

Op het programma staan exclusieve workshops over activiteiten waar quasi elke wagenparkbeheerder zich bijna dagelijks mee bezighoudt: efficiënt fleetmanagement, driver awareness, telematica, poolwagenbeheer, bedrijfswagenfiscaliteit en ga zo maar door.

XPOfleet belooft bezoekers op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen van XPOfleet waarbij er een bik wordt gegeven op toekomstige mogelijkheden. “Bovendien geven we inzicht in de laatste fiscale trends en verrijken onze partners met hun expertise de kennis over fleetmanagement, mobiliteit, logistiek en telematica, brandstof en schadelastreductie”, aldus Gert Vandersmissen van XPOfleet.

Inmiddels zijn de inschrijvingen geopend. Interesse? Vraag uw uitnodiging aan via deze pagina.

Categorie: Lease- / fleetmanagement-software
Labels: XPOfleet

Gerelateerd achtergrond-artikel