TomTom Telematics passeert mijlpaal van 700.000 voertuigen

donderdag 16 februari, 2017

TomTom Telematics heeft de mijlpaal gepasseerd van 700.000 voertuigabonnementen voor zijn connected car- en fleet management-oplossingen (FMS). Met meer dan 46.000 klanten verstevigt het bedrijf met deze mijlpaal zijn positie als Europa’s toonaangevende FMS-leverancier.

tomtom_webfleetIn de afgelopen jaren groeide TomTom Telematics met dubbele cijfers.  Het hart wordt gevormd door Webfleet, de software-as-a-service-oplossing van het bedrijf, dat wagenparkbeheerders in staat stelt voertuiggegevens effectief te beheren. Deze oplossing is onderdeel van het bredere, ISO/IEC 27001:2013-gecertificeerde TomTom Telematics Service Platform. Volgens het bedrijf ligt de kracht van dit platform in het benutten van schaalvoordelen, waardoor TomTom Telematics zijn business buiten de kernactiviteiten op het gebied van fleetmanagement kan ontwikkelen en zodoende kan blijven groeien.

Nieuw tijdperk

“Onze focus op innovatie is een van de grootste drijfveren van de groei die we zien in ons bedrijf”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics. “Op dit moment staan we aan de vooravond van een spannend, nieuw tijdperk voor de fleetmanagement-branche. De opkomst van voertuigconnectiviteit zal de manier waarop wagenparken opereren, transformeren. Samen met onze partners willen we nieuwe apps, oplossingen en integraties creëren, die klanten in elke sector en met elk soort wagenpark innovatieve voordelen bieden. Hierdoor kunnen zij kosten verlagen en efficiëntie vergroten, wat vervolgens weer een concreet effect op de winstgevendheid van hun bedrijf kan hebben.”

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: TomTom Telematics

Gerelateerd achtergrond-artikel