TomTom Telematics komt met driver terminal

donderdag 16 februari, 2017

De nieuwe driver terminal van TomTom Telematics (TomTom Pro 2020), voor zowel personenauto’s als bestelbussen, combineert als eerste in de markt essentiële functies voor zowel de wagenparkbeheerder als de bestuurder, stelt het bedrijf.

tomtom_driverterminalZo biedt het bestuurder-ID met buzzeralert, ritregistratie om zowel zakelijke als privékilometers vast te leggen, het vastleggen van werktijden zodat werknemers individueel hun uren kunnen bijhouden – wat kan helpen om te voldoen aan wet- en regelgeving en OptiDrive 360 dat het voor bestuurders mogelijk maakt hun rijstijl te verbeteren aan de hand van zowel visuele als gesproken feedback terwijl ze rijden.

Voor wagenparkbeheerders biedt de TomTom PRO 2020 een snelle en eenvoudige manier om bestuurders verantwoordelijkheid te geven. Het apparaat biedt daarnaast krachtige rapportage-opties via WEBFLEET en de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met bestaande backofficesystemen. “Beheerders van grote wagenparken vinden het vaak moeilijk en kostbaar om al hun voertuigen te verbinden. Door alleen de essentiële functionaliteiten in één apparaat op te nemen, biedt de TomTom PRO 2020 een snelle en eenvoudige oplossing voor dit probleem”, zegt Thomas Schmidt, Managing Director van TomTom Telematics

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: TomTom Telematics

Gerelateerd achtergrond-artikel