Wat maakt het Fleetmanagement event bijzonder?

vrijdag 21 april, 2017

Heliviews projectmanager Fleetmanagement event Stijn van den Broek beantwoordt een aantal vragen over de 2017-editie van het Fleetmanagement event. Waar kijkt hij naar uit?

Stijn van den Broek

Wat is er nieuw in 2017 op het Fleetmanagement event?

“Het Fleetmanagement event gaat over kennisoverdracht en marktverkenning, maar het is vooral ook een netwerkevent.  Daarom is het dit jaar mogelijk voor alle deelnemers om 1-op-1 afspraken te plannen. Met de 1-op-1 afspraken hebben helpen we de deelnemers om hun agenda tijdens het event zo efficiënt mogelijk samen te stellen. Vooraf geplande korte kennismakingen met juist die experts of vakgenoten die zij graag willen spreken zorgen voor een verhoogd rendement.

Het is uniek dat je bij een event van dit formaat,  vooraf in een persoonlijke online omgeving (EventManager) je event kunt samenstellen.”

Het thema is  Wegwijs in Innovatie. Hoe komt het terug in het event?

“Speciaal voor het Fleetmanagement event komt Dr. Werner Huber over vanuit München. Hij is head of driver assistance and perception bij BMW AG. Hij komt praten  over onder meer de ontwikkelingen op het gebied van autonoom rijden. Naast elektrificering van het wagenpark, toch hét thema voor de komende jaren!

Ook in het break-out programma en de ronde tafels zal veel aandacht zijn voor thema. Onder meer in de ronde tafel discussie die over veiligheid gaat.”

Waar kijk je in het bijzonder naar uit? Welke Programma  of programma-onderdelen?

“Iets waar ik mij persoonlijk altijd  op verheug is de Mobilteitsmanager van het Jaar award uitreiking. Het is super leuk om de kandidaten van dicht bij mee te maken. Voor hun is dit traject leuk, maar ook spannend. Miranda Koning, de winnaar van afgelopen editie was heel erg verrast door haar verkiezing.

Wat verder opvalt is dat de doelgroep van het event steeds diverser wordt. Traditioneel mogen wij een groot deel van de fleet- en mobiliteitsmanagers in Nederland ontvangen. Maar we zien ook steeds vaker dat financieel en hr managers het event weten te vinden. Vreemd is dat niet gezien alle ontwikkelingen in deze markt, maar erg leuk dat ook deze groepen het event ook ontdekt hebben.

Eén ding is zeker, we proberen ieder jaar aan het concept te schaven en een nog beter event te organisatie, uiteraard in samenspraak met een zeer professionele adviesraad.”

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event

Gerelateerd achtergrond-artikel