Gratis mini-workshop ‘Flexibele Mobiliteit’

zaterdag 22 april, 2017

Fleet Support geeft tijdens het Fleetmanagement event op 23 mei een gratis mini-workshop ‘Flexibele Mobiliteit’. In vogelvlucht neemt Arie Brundel van Fleet Support bezoekers mee in mobiliteitsbudgetten, mobiliteitskaarten en private-lease.

De tijd is voorbij dat organisaties hun werknemers alleen een leaseauto aanbieden. Werknemers willen steeds vaker kiezen uit meerdere vervoersvormen: een (lease)auto en/of een mobiliteitskaart bijvoorbeeld. Tijdens de (gratis) mini-workshop van Heliview & Fleet Support over Flexibele Mobiliteit neemt Arie Brundel van Fleet Support de aanwezigen in vogelvlucht mee in mobiliteitsbudgetten, mobiliteitskaarten en private-lease. Welke mogelijkheden zijn er? Hoe organiseer ik flexibele mobiliteit? Wat zijn de do’s and do’nts?

Brundel, die ook de ‘leergang wagenparkbeheer’-trainingen verzorgt, schets tijdens deze mini-workshops de mogelijkheden hoe mobiliteit flexibel in te zetten. Hoe wordt dit georganiseerd? En hoe zorg ik ervoor dat meer flexibiliteit niet voor meer administratie en risico’s zorgt?

Geïnteresseerden moeten zich vooraf melden als ze zich (online) inschrijven voor het event. Vanaf 29 juni 2017 biedt Fleet Support ‘Flexibele Mobiliteit’ ook als nieuwe trainingsmodule aan in de Leergang Wagenparkbeheer.

Categorie: Trainingen / mobiliteit
Labels: Fleet Support, Fleetmanagement event

Gerelateerd achtergrond-artikel