Autoreset (Oudstanding Groep) overgenomen door Consolid

donderdag 19 oktober, 2017

Uitzendorganisatie Consolid neemt Oudstanding Groep over, onder meer bekend van Autoreset, marktleider in voertuigverplaatsingen. Het bedrijf is onder andere de grootste deelautobeheerder van Nederland.  

Privéchauffeurs bij de Nieuwe Koetsiers

In Amsterdam beheert Autoreset bijvoorbeeld alle Car2Go’s. Ook Greenwheels is klant. Een van de taken is het iedere avond verplaatsen van de auto’s naar strategische locaties. Maar ook het afleveren van nieuwe (lease)auto’s en haal- en brengservice; volgens het bedrijf worden er dagelijks soms wel 1600 ritten/opdrachten gepland. Onderdeel De Nieuwe Koetsiers levert chauffeursdiensten, waaronder privéchauffeurs.

Consolid noemt zichzelf het grootste gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbureau in vervoer en veiligheid. Met de overname van Oudstanding Groep versterkt het haar positie in het automotive-segment en komen kennis en slimme technologie in handen op het gebied van combinatiebanen en serviceconcepten die het bedrijf nu nog niet uitvoert.

‘Ervaren generaties’

De uitzendorganisatie ziet ook een nieuwe groep ervaren flexmedewerkers erbij komen. Autoreset en moederbedrijf Oudstanding richt zich vooral op de zogenaamde ‘ervaren generaties’, doorgaans tussen de 45 en 75 jaar oud. “Het is een groep die in de komende jaren groter en belangrijker wordt op de arbeidsmarkt”, aldus Dennis Mortier, DGA van Consolid.

Oudstanding Groep telt circa 45 medewerkers en is gevestigd in Amsterdam. Met de overname groeit Consolid naar zo’n 220 medewerkers. Wekelijks werken er ongeveer 7.000 mensen voor opdrachtgevers van de groep. Het managementteam van Oudstanding Groep zal doorgaan op de ingeslagen weg. Het management blijft in handen van de huidige directeur Jasper den Haan.

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen