Beelen komt met eigen EV-monteurs

vrijdag 6 april, 2018

Niet alleen in het wagenpark van fleetowners vindt momenteel de ‘elektrificeringsslag’ plaats, ook in de werkplaats van het universele garagebedrijf dringt de EV door. De Beelen Groep krijgt binnenkort eigen opgeleide EV-monteurs. Waarbij nieuwe onderhoudsconcepten zich aandienen.

Waarom niet EV-onderhoud doen ter plekke bij de klant? Net als met de mobiele bandenbus voor bandenwissels? Frank Beelen ziet mogelijkheden voor vernieuwende onderhoudsconcepten als de elektrisch (bestel)auto langzaam maar zeker gemeengoed wordt. “Aangezien er bij een elektrisch voertuig geen olie meer aan te pas komt en je dus niet meer vastzit aan milieuregels die in een werkplaats gelden, kan zo’n mobiel onderhoudsstation wellicht uitkomst bieden.”

Autocentrum Beelen richt zich niet alleen op het adviestraject rondom elektrische bestelauto’s, maar juist de specialistische service aan het high voltage-gedeelte weegt hierbij zwaar. Beelen: “Net als bij conventionele bestelauto’s is stilstand uit den boze en moeten onze klanten te allen tijde kunnen rekenen op ons als autobedrijf en adviseur op het gebied van mobiliteit.’

Categorie: Schadeherstel / ROB
Labels: De Beelen Groep

Gerelateerde achtergrond-artikelen