MTc’s Move Move voor private leaseklanten van Terberg

dinsdag 24 april, 2018

Terberg Leasing gaat de onlangs gelanceerde MoveMove-mobiliteitskaart van MultiTankcard (MTc) inzetten voor private leaseklanten. Tegelijkertijd is er een overeenkomst gesloten waarbij Terberg de komende drie jaar tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten afneemt van MTc.

Met de overeenkomst wordt de samenwerking van de afgelopen jaren voor het eerst in een langjarig contract bestendigd. Volgens Rogier van Ewijk, CEO van Terberg, vormt de deal een bevestiging van de visie van MTc, dat de focus heeft verlegd van tanken naar totaaloplossingen voor mobiliteit. “In deze tijd draait het niet alleen meer om die tankbeurt. Ondernemers en particulieren zoeken vooral gemak en flexibiliteit. MTc biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zetten wij met MoveMove een grote stap naar flexibele mobiliteit voor private lease klanten.”

De pilot met MoveMove, de mobiliteitspas die afgelopen februari werd gelanceerd, richt zich op de mobiliteitsbehoefte van de zakelijke (private lease) professionals. MoveMove biedt niet alleen flexibiliteit in reizen, maar ook in abonnementsvorm. De kosten bedragen € 5,95 per pakket per maand en er wordt geen voorschot of borg gerekend. Ook is het abonnement per maand opzegbaar. Via het online dashboard krijgen gebruikers inzicht in de gemaakte kosten, tot op het niveau van individuele medewerkers.

Patrick Roozeman, directeur van MTc, ziet de samenwerking met Terberg als teken dat de markt klaar is voor producten als MoveMove. “Dit is een nieuw tijdperk in mobiliteit met veranderende klantbehoeften. Het is geweldig om daarin samen met Terberg Leasing het voortouw te nemen.”

Onlangs schetste Roozeman op TrendsinAutoleasing zijn ‘holistische’ benadering van de markt waarbij de klant uiteindelijk het meest baat zou hebben aan een allesomvattend platform (mobiliteitshub) en partnerships tussen meerdere aanbieders.

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen