MTc sluit meerjarencontract met International Car Lease Holding

dinsdag 15 mei, 2018

Waar meerjarige overeenkomsten in de mobiliteitspassen-sector tot voor kort nog ongebruikelijk waren, sluit MultiTankcard (MTc) deze week opnieuw een langjarig contract. Dit maal met International Car Lease Holding (ICLH) bekend van onder andere Van Mossel, J&T en DirectLease.

Patrick Roozeman (l), directeur MTc, en operationeel directeur Rene Schilders van ICLH

De leasemaatschappijen van ICLH zullen ook de komende jaren de tank- en mobiliteitsfunctionaliteiten afnemen van MTc. Hiermee wordt de samenwerking voor het eerst in een langjarig contract vastgelegd. “De deal bevestigt het feit dat top-5 speler ICLH ons nadrukkelijk als onderdeel van zijn groeipad ziet,” zegt Patrick Roozeman, directeur van MTc. “ICLH stelt hoge eisen aan de samenwerking en deze overeenkomst bevestigt dat MTc hier aan kan blijven voldoen. Wij zijn er trots op dat dit méér is dan partnership in woord, en concreet vorm krijgt in een langjarig contract.”

René Schilders, operationeel directeur van ICLH, laat op zijn beurt weten dat de visie van MTc het verschil maakt. “Ondernemers en particulieren zoeken geen tankpas meer, maar gemak en flexibiliteit. MTc biedt diensten en producten die precies aansluiten bij onze wensen. Daarnaast zijn we zeer te spreken over de kwaliteit van dienstverlening. Als een van de eersten in de sector was MTc klaar voor AVG, de nieuwe Europese privacywetgeving.”

Eerder dit voorjaar sloot MTc een langjarige overeenkomst met Terberg Leasing, ook een prominente speler op de leasemarkt. “Dat we deze grote bedrijven nu voor langere tijd aan ons hebben gebonden, laat zien dat er echt iets aan het veranderen is,” aldus Roozeman. “Dit is een aardverschuiving in de markt van mobiliteitspassen.”

Categorie: Brandstof- & mobiliteitskaarten
Labels: MTC, MultiTankcard

Gerelateerd achtergrond-artikel