BP/Aral en Total gaan elkaars tankpassen accepteren

donderdag 15 februari, 2018

BP en Total gaan elkaars tankpassen accepteren in Europa. Daarvoor is een samenwerkingsovereenkomst gesloten die vanaf nu van kracht is. Het netwerk omvat 22.000 stations in 29 landen.

Ook de fleetklanten krijgen de data en technische hulp van beide oliemaatschappijen om hun wagenpark te beheren. “Dankzij deze uitbreiding van ons acceptatienetwerk kunnen we tegemoetkomen aan de behoeften van onze zakelijke klanten. Dit vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod voor Europese tankpashouders. Het zal daarnaast bijdragen aan de realisatie van een belangrijke doelstelling van de Total Group: onze klanten helpen bij hun energiekeuzes als voorkeurspartner voor mobiliteit”, zegt Benoît Luc, senior vice president M&S voor Europa bij Total.

Total zal de tankpassen van BP/Aral accepteren binnen haar netwerk van tankstations in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Polen en Frankrijk. BP/Aral zal op haar beurt tankpassen van Total accepteren bij tankstations in Nederland, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Oostenrijk, Luxemburg, Zwitserland en Polen.

Categorie: Geen

Gerelateerd achtergrond-artikel