Vakgarage Professional ook voor (private) lease

woensdag 7 november, 2018

Ruim 120 vestigingen van de merkonafhankelijke garageketen Vakgarage voert het label Vakgarage Professional, de mobiliteitspartner voor zakelijke rijders, zzp’ers, mkb’ers, wagenparkbeheerders, fleetowners en leasemaatschappijen. Het levert ook diverse leaseconstructies, waaronder private lease.

Het totale netwerk van Vakgarages telt zo’n 290 garages. Aan de franchisenemers die willen toetreden tot het Professional netwerk worden hoge eisen gesteld. Ze moeten bijvoorbeeld beschikken over een prettige wachtruimte, met gratis wifi en koffie, waar de klant kan werken. Ook moet er vervangend vervoer en een haal- en brengservice zijn.

Daarnaast zijn er strikte eisen voor wat betreft werkplaatsequipment en opleidingsniveau van de monteurs. Vishal Durgaram, Voorzitter Stichting Vakgarage: “De Vakgarage-klanten kunnen rekenen op toegankelijke bedrijven met een sterke binding met de regio waarin zij actief zijn. Zij begrijpen als geen ander dat de bedrijfswagens van een mkb’er niet te lang stil mogen staan en zorgen daarom voor snelle mobiliteitsoplossingen.”

De Vakgarage Professional-vestigingen repareren en onderhouden elk voertuig ongeacht leeftijd of bouwjaar. Onderhoud wordt uitgevoerd conform de door de fabrikant voorgeschreven richtlijnen en er wordt alleen gebruik gemaakt van onderdelen en onderhoudsmiddelen die voldoen aan de fabrieksspecificaties. Hierdoor behouden alle voertuigen de fabrieksgarantie. Tevens kunnen via ROB-Net aanvragen gedaan worden bij nagenoeg alle leasemaatschappijen. “Omdat wij als merkonafhankelijke garageformule lagere uurlonen hanteren en de onderdelen via andere kanalen

inkopen, is ook de zakelijke klant bij Vakgarage vaak voordeliger uit dan bij een dealerbedrijf”, aldus Durgaram.

Categorie: Schadeherstel / ROB
Labels: Vakgarage

Gerelateerd achtergrond-artikel