Vakgarage enige écht onafhankelijke garageformule

woensdag 7 november, 2018

Vakgarage is het meest ervaren (sinds 1991) en de enige écht onafhankelijke garageformule in Nederland. Het verschil met alle andere garageformules is dat Vakgarage geen eigendom is van een onderdelenmerk, importeur of grossier.

“Onafhankelijk betekent in ons geval dus ook zeker merkonafhankelijk”, benadrukt Vishal Durgaram, voorzitter Stichting Vakgarage. “Dit betekent niet alleen dat alle automerken welkom zijn in onze bedrijven. Ook wat betreft de onderdelen die gemonteerd worden is Vakgarage niet gebonden aan een merk. Door centrale inkoopafspraken en een uitgebreid distributienetwerk heeft iedere Vakgarage de beschikking over originele en A-merk onderdelen.”

Voor de 130 Vakgarages Professional gelden hoge eisen. Ze moeten bijvoorbeeld beschikken over een prettige wachtruimte, met gratis wifi en koffie, waar de klant kan werken. Ook moet er vervangend vervoer en een haal- en brengservice zijn. Daarnaast zijn er strikte eisen voor wat betreft werkplaatsequipment en opleidingsniveau van de monteurs. Durgaram: “De Vakgarage-klanten kunnen rekenen op toegankelijke bedrijven met een sterke binding met de regio waarin zij actief zijn. Zij begrijpen als geen ander dat de bedrijfswagens van een mkb’er niet te lang stil mogen staan en zorgen daarom voor snelle mobiliteitsoplossingen.”

Categorie: Schadeherstel / ROB
Labels: Vakgarage

Gerelateerd achtergrond-artikel