Movida introduceert zakelijk ritregistratieplatform Finder

donderdag 25 april, 2019

Nederland is een nieuw zakelijke ritregistratiesysteem rijker: Finder van Movida. Niet het eerste in Nederland, maar wel een van de meest moderne en complete (cloud)systemen, aldus Movida-directeur Ed Moné.

Finder is ontwikkeld om wagenparkbeheerders, (auto)verhuurbedrijven, leasemaatschappijen en transportbedrijven met één systeem volledig te ontzorgen en efficiënter te kunnen laten werken. Het registreert ritten van berijders en bijrijders, draaiuren en brandstofniveaus en temperaturen. Ook zijn de (locaties van) voertuigen, ladingen en personen realtime te zien én te volgen via een cloud-oplossing. Klanten krijgen daarvoor een dashboard beschikbaar. Het platform maakt gebruik van technieken zoals GPS, RF en LoRa. In veel gevallen is de locatiebepaling live en per seconde opvraagbaar. “Gebruikers hebben met deze gegevens direct inzicht en controle, en kunnen hun logistieke processen continu optimaliseren”, aldus Moné.

De ritregistratie van Finder voldoet aan de normen van de Belastingdienst. Movida is vorige maand ook toegetreden tot de branchevereniging van de BVLR (Branchevereniging Leveranciers Ritregistratiesystemen). Daarmee is Moné weer terug in de organisatie die hij in 2013 mede heeft helpen opbouwen. Aan deze BVLR is ook nauw verbonden de oprichting van het keurmerk Ritregistratiesystemen.

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen