Sixt geeft gas op volledig gedigitaliseerd wagenparkbeheer

vrijdag 24 mei, 2019

Sixt Mobility Consulting wil met de aanstellingen van Bas Bogerd (37) tot nieuwe Chief Commercial Officer (CCO) snel uitbreiden in Nederland. De focus ligt daarbij op innovatief en gedigitaliseerd wagenparkbeheer, het beheren van mobiliteitsbudgetten en bedrijven ondersteunen bij de overstap van bezit naar gebruik.

Bas Bogerd

Bogerd komt van Athlon, in zijn laatste functie werkte hij als Business Consultant Mobility voor Athlon International. Hij is per direct het eerste aanspreekpunt van Sixt Mobility Consulting, dat gespecialiseerd is in zakelijke mobiliteitsoplossingen voor fleets vanaf 50 voertuigen in Nederland.

Volgens de CCO is de digitale beheeroplossingen en het servicenetwerk van SIXT, bestaande uit ongeveer 2.000 geautoriseerde werkplaatsen in heel Europa, voor fleetowners zeer interessant. Klanten worden bijgestaan door een sterk, lokaal team. “Fleetowners kunnen profiteren van de grote efficiëntie- en transparantievoordelen die wij dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van vlootbeheer kunnen bieden.”

In maart lanceerde Sixt ook het ‘open’ mobiliteitsplatform ONE dat moet uitgroeien tot volwaardig MaaS-platform. In Nederland zijn er al samenwerkingen met diverse taxidiensten.

Categorie: Geen

Gerelateerde achtergrond-artikelen