Hitachi Mobility wint tender Essent servicepartners

donderdag 17 januari, 2019

Leasemaatschappij Hitachi Capital Mobility gaat de komende jaren het wagenpark leveren van vijf servicepartners van energiereus Essent. In totaal gaat het om 1200 grijze kentekens. Verduurzaming van het park was in de tender een belangrijk thema.

Hitachi Mobility wint tender Essent servicepartners

De vijf servicepartners zijn: Energiewacht in Assen, Energiewacht Groep in Zwolle, Geas Energiewacht in Enschede, Kemkens in Oss en Volta Limburg in Schinnen. Hitachi Mobility gaat alle operationele werkzaamheden rondom het leasepark, dus inclusief het wagenparkbeheer, uitvoeren voor deze bedrijven. Daarbij zijn er, volgens Hitachi Mobility, unieke afspraken gemaakt over de downtime van bedrijfswagens en over verdere verduurzaming van het wagenpark.

De overeenkomst met Essent draagt positief bij aan de groeiambities van Hitachi Capital Mobility. In een eerder interview met TrendsinAutoleasing gaven directeuren Gert Veenstra (oud-Noordlease) en Peter Visser (oud-Leasevisie) aan de strategie ‘think global, act local’ nieuw leven in te blazen. Daarbij worden de lokale markten belangrijker maar tegelijkertijd gaat Hitachi Mobility het hele, steeds verder uitdijende mobiliteitspakket aanbieden waarbij ze de regie in eigen handen houden.

Categorie: Geen

Gerelateerd achtergrond-artikel