Fleet Event presenteert: Masters of MBLTY!

dinsdag 7 januari, 2020

Geen ‘future’ mobiliteitsvergezichten maar weten wat er op dit moment speelt in mobiliteitsland. Masters of MBLTY stelt een congresprogramma samen met de toppers uit de mobiliteitswereld: van deelautobedrijven tot telematicaleveranciers, van mobiliteitskaarten tot elektrisch rijden en- laden. De belangrijkste thema’s waarmee fleetmanagers heden ten dage worstelen, komen langs.

Fleet Event is hét netwerkcongres voor fleet-, lease- en mobiliteitsmanagers. De focus ligt duidelijk op de eindgebruiker van mobiliteitsproducten; voor deze primaire doelgroep is het event gratis te bezoeken. De samenwerking met TrendsinAutoleasing en Smart Profile zorgt voor een continue aanwas van nieuwe bezoekers.

Uiteraard faciliteren wij u deze geheel verzorgde fleetowners-netwerkdag incl.: lunch, hospitality, registratie en parkeren, actuele informatie en kennisdeling door keynote sprekers en een aangeklede netwerkborrel (van 12:00 tot 19:00 uur)

Binnenkort informeren wij u over het volledige dagprogramma (van 12:00 tot 19:00, incl. Fleet Ladies bijeenkomst) met thema’s, concept en  sprekers op dit 5e Fleet Event. Reserveer vast een plaats, want vol = vol!

Aanmelden kan nu via deze link of onderstaande button.

Reserveer donderdag 19 maart in uw agenda voor het Fleet Event en download hier uw vCalendar of iCalendar

Het bezoeken van het Fleet Event is gratis voor fleet-, hr-, financiele-, mobiliteits-managers, wagenparkbeheerders en vergelijkbare functies die (eind)verantwoordelijk zijn voor de mobiliteit en het beheer van het wagenpark binnen de organisatie. Toeleveranciers betalen een toegangsprijs van € 395,- excl. 21 % btw en krijgt hiervoor een volledig gefaciliteerde dag in toegang, hospitality, horeca, kennissessies en netwerkmogelijkheden met de deelnemerslijst achteraf.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event, Masters of MBLTY