EVBox lanceert de volgende generatie (ultra)snelladers

vrijdag 10 januari, 2020

Op ‘s werelds grootste tech-event, de CES-show in Las Vegas, wordt er niet alleen steeds meer ruimte ingenomen door autofabrikanten, EVBox heeft er ook haar nieuwe generatie snelladers gepresenteerd. Compleet met ronkende berichten over ‘uitstekende klantervaringen’ en verbetert kabelbeheer!

Volgens EV Box is de behoefte aan snelle en ultrasnelle laders onvermijdelijk, vooral bij retail en tankstations. De gerenoveerde fabriek in Bordeaux, die in november 2019 werd heropend, stelt EVBox in staat de productie van snelle en ultrasnelle laders tot 450 eenheden per maand te verhogen. Bovendien wordt er continue geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling gericht op nieuwe technologieën zoals V2G (Vehicle-to-Grid).

Op de CES wordt nu de nieuwe EVBox Troniq 100 snellader (100 kW) en vernieuwde EVBox Ultroniq ultrasnellader (350 kW) onthuld. Met die laatste kan in een kwartiertje 400 km aan range worden geladen. De laders hebben een modulaire design dat compatibiliteit moet garanderen voor elk gebruik over de hele wereld (ook in extreme weersomstandigheden). Verder rept EVBox in haar ronkende persberichten over een uitstekende klantervaring, een verbeterd kabelbeheer met intrekbare en duurzame kabels, gekleurde LED-lampen om de gebruiker te begeleiden en rolstoel toegankelijk. Ofwel, de stations zijn zo ontworpen dat ze voor iedereen toegankelijk zijn.

Categorie: Laadinfrastructuur
Labels: EVBox