Wie wordt de Mobiliteitsmanager van het jaar 2020?

woensdag 15 januari, 2020

De inschrijving voor de verkiezing Mobiliteitsmanager van het jaar is geopend. Kandidaat stellen? Of een collega/vakgenoot/relatie nomineren? Tijdens Fleet Mobility Live op 12 mei zal de winnaar bekend worden gemaakt.

Arno Veenman won vorig jaar de
Mobiliteitsmanager van het jaar award

De Mobiliteitsmanager van het jaar award is een vakprijs, voor én door vakgenoten. De jury bestaat voornamelijk uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Vorig jaar won Arno Veenman, adviseur expertise HR bij de Volksbank.

De voorbereiding voor Fleet Mobility Live 2020 zijn achter de schermen in volle gang. Inclusief dus het zoeken naar potentiele, nieuwe winnaars van de prestigieuze prijs. Bent u (of kent u) een mobiliteitsmanager die zich in het afgelopen jaar heeft onderscheiden door in uw (of zijn/haar) organisatie bijvoorbeeld;

  • een modern flexibel mobiliteitsbeleid te ontwikkelen én te implementeren,
  • of een enorme kosten- en CO2 reductie te realiseren,
  • of door succesvol de laatste (technologische) innovaties in te passen.

Kortom bent u of kent u een allround mobiliteitsmanager die een aantoonbaar resultaat geboekt heeft? Het nomineren kost slechts enkele minuten tijd, en kan hier:

Klik hier om uw nominatie in te sturen

Overigens zijn ook al de eerste sprekers bekend van het event op 12 mei. Dagvoorzitter wordt Victoria Koblenko, actrice, columnist en zeer begaan met het thema duurzaamheid. Nyck de Vries, regerend kampioen Formule 2 en Formule E coureur, neemt u mee in de wereld van het grootste, mondiale, elektrische toernooi. Tevens zal Bram Schot, tot 1 april CEO van AUDI AG zijn visie delen op de veranderende mobiliteit van nu en morgen.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Mobility Live, Mobiliteitsmanager van het Jaar