Inschrijving Fleetmanagement event 2015 geopend

vrijdag 27 februari, 2015

‘Mobility as a Service: van bezit naar gebruik’. Zo luidt het thema van het aanstaande Fleetmanagement event 2015 dat op 27 mei voor de dertiende keer wordt gehouden. Vanaf vandaag is de inschrijving geopend.

Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event

Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event

Stijn van den Broek, projectmanager van het Fleetmanagement event over het thema: “Van de mobiliteitsprofessionals wordt verwacht dat zij efficiënter hun assets benutten en inspelen op de veranderende behoefte van hun medewerkers. Deze ontwikkeling zorgt voor meer duurzaamheid, maar heeft uiteraard ook direct effect op de kosten. Het is lang niet meer zo vanzelfsprekend als in het recente verleden dat medewerkers een auto van de zaak krijgen. Dit terwijl het mobiel houden van de totale workforce zeker niet minder belangrijk is geworden.”

Mobiliteitsmanager van het jaar award

Op het event vindt zoals gebruikelijk de jaarlijkse uitreiking plaats van de Mobiliteitsmanager van het jaar award, een vakprijs voor én door vakgenoten. Anders dan andere jaren is het dit jaar ook mogelijk om uzelf kandidaat te stellen. Het nominatieproces voor de award is in volle gang. Kandidaten kunnen zichzelf of anderen nomineren t/m 6 maart 2015 via http://mobiliteitsmanageraward.nl/.

Fleetclub van 100 bijeenkomst

Tijdens het Fleetmanagement event komt de Fleetclub van 100 ook weer bij elkaar tijdens de exclusieve lunch. De Fleetclub van 100 is een club van fleetmanagers, wagenparkbeheerders en mobiliteitsmanagers die verantwoordelijk zijn voor een wagenpark van tenminste 100 voertuigen. Momenteel telt de club meer dan 200 leden die in totaal verantwoordelijk zijn voor ruim 200.000 voertuigen.

De voorbereidingen zijn volgens Van den Broek voorspoedig verlopen. Veel businesspartners hadden zich in een vroeg stadium al het event verbonden. Groei van bezoekers is dit jaar de inzet. Waarbij er nadrukkelijk wordt gekeken naar Finance & HR mensen die binnen hun organisatie betrokken zijn bij mobiliteit.

Eerder liet de organisatie weten een Start-up & Innovatie plein in te richten op de beursvloer

Categorie: Evenementen
Labels: Fleetmanagement event