Webfleet Solutions ‘kruipt in DNA van connected car’ op MWC20

vrijdag 7 februari, 2020

Op MWC20, de grootste vakbeurs voor mobiele technologie dat op 24 februari de deuren opent in Barcelona, laat Webfleet Solutions bezoekers zien wat er gepland staat op het gebied van elektrische voertuigen, connected mobility, bandenspanningscontrole en meer.

Op de stand van de telematica-aanbieder beleven bezoekers via augmented reality een ontdekkingstocht door het DNA van een connected car. Hier komt het digitale ecosysteem achter de technologie tot leven, belooft Webfleet Solutions (het oude TomTom Telematics). Het biedt in samenwerking met MWC20 ook een tour die inzicht geeft in de connected car-projecten van zowel Webfleet Solutions als andere bedrijven.

Deze tour van een connected voertuig is de enige op dit evenement en wordt begeleid door experts die belangrijke innovaties in hun vakgebied zullen toelichten. “Als onderdeel van Bridgestone bouwen we niet alleen aan de toekomst van telematica en wagenparkbeheer, we bouwen aan de toekomst van mobiliteit. Bridgestone heeft de ambitie om ’s werelds meest vertrouwde partner in mobiliteitsoplossingen te worden”, aldus Taco van der Leij, Vice President Europe van Webfleet Solutions.

Bezoekers van MWC 2020 kunnen zich inschrijven voor Webfleet Solutions’ DNA van een Connected Car’ Tour of voor een één-op-één-gesprek met een van de aanwezige mobiliteitsexperts op www.webfleet.com/mwc20.

Categorie: Blackbox / Telematica
Labels: Webfleet Solutions