MWC20 afgelast vanwege Coronavirus

vrijdag 14 februari, 2020

MWC20, de grootste internationale vakbeurs voor mobiele technologie, gaat niet door. De beurs zou op 24 februari de deuren openen in Barcelona – onder andere Webfleet Solutions zou er groot uitpakken – maar vanwege het Coronavirus is het nu afgelast.

Webfleet Solutions zou op deze beurs bezoekers laten zien wat er gepland staat op het gebied van elektrische voertuigen, connected mobility, bandenspanningscontrole en meer. Webfleet Solutions komt vandaag met een verklaring over het afgelasten van de beurs:

Mededeling van Webfleet Solutions omtrent afgelasting MWC 2020

“Op 12 februari kondigde GSMA aan dat ze MWC20 dit jaar afgelasten. Hoewel we teleurgesteld zijn, respecteren we dit besluit. Er zullen gelukkig nog genoeg andere momenten zijn waarop we onze visie op de toekomst van mobiliteit met u kunnen delen. We kijken ernaar uit om u in de komende maanden te laten zien wat we in de planning hebben op het gebied van elektrische voertuigen, connected cars, bandenspanningscontrole en meer. Volg ons op social media om updates te krijgen over toekomstige activiteiten en evenementen.”

Twitter: https://twitter.com/WebfleetNews

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/company/webfleet-solutions

https://www.mwcbarcelona.com/attend/safety-security/gsma-statement-on-mwc-2020/

Categorie: Evenementen
Labels: MWC2020, Webfleet Solutions