Publiek krijgt stem bij Mobiliteitsmanager van het jaar Award

maandag 17 februari, 2020

Het publiek van het aanstaande Fleet Mobility Live (12 mei) is het 7e jurylid en stemt mee tijdens 17e editie van de Mobiliteitsmanager van het jaar Award. Dat meldt de organisatie vandaag. Het is voor het eerst dat er, naast een zeskoppige vakjury, ook een publieksjury is.

De award wordt uitgereikt op 12 mei 2020 in Nieuwegein, tijdens Fleet Mobility Live. Half januari ging de inschrijving open. De vakjury bestaat uit ervaren mobiliteitsprofessionals, waaronder ook eerdere winnaars van de award. Zij beoordeelt de genomineerden op onder andere duurzaamheid, impact van beleid en persoonlijke inbreng en invloed. Voor het eerst in de 17 edities van de award, krijgt nu dus ook het publiek van het event Fleet Mobility Live een stem in het bepalen van de winnaar. Als 7e jurylid heeft het publiek dus een belangrijke stem die het verschil kan maken.

Het speelveld van de moderne mobiliteitsmanager wordt steeds complexer waardoor een professional met de juiste visie en daadkracht echt een verschil kan maken. Mensen die zichzelf, een collega of relatie herkennen in dit profiel worden van harte uitgenodigd een nominatie in te dienen. Nomineren kan nog tot 1 maart 2020 via onderstaande banner!

Klik hier voor meer informatie over het event. Inschrijven? Maak gebruik van onze relatiecode!

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Mobility Live, Mobiliteitsmanager van het Jaar