1.500 reserveringen voor Ford Mustang Mach-E

dinsdag 10 maart, 2020

Ford meldt dat de gelimiteerde First Edition uitvoering van de volledig elektrische Mustang Mach-E is uitverkocht. In totaal zijn er meer dan 1.500 bestellingen binnen voor de elektrische SUV van Ford.

Zo’n dertig procent van de vroegboekers heeft gekozen voor de luxe First Edition met een range van 540 kilometer. Die uitvoering is nu uitverkocht, meldt Ford. Verreweg de meeste reserveringen zijn geplaatst voor versies met het grootste accupakket (98,8 kWh) waarmee de Mustang Mach-E tot 600 WLTP-kilometers ver komt op één volle accu. Die auto is er vanaf 49.925 euro.

Ford is overigens ook medeoprichter en aandeelhouder van het consortium IONITY dat de bouw van 400 snellaadstations met 150 kW laadvermogen in Europa voor ogen heeft. Die moeten eind 2020 gerealiseerd zijn. Tien minuten laden betekent 93 kilometer rijbereik voor de Mustang Mach-E met extended range accu en achterwielaandrijving. De versie met standaard accu is bij deze snellaadstations in 38 minuten van tien naar tachtig procent op te laden.

Lees meer over Mustang Mach-E in onze rubriek Drives.

Categorie: Elektrisch rijden / Plug-in
Labels: Ford, Ford Mustang Mach-E