Fleet Event verplaatst naar 24 juni!

donderdag 12 maart, 2020

De komende editie van het Fleet Event, gepland op donderdag 19 maart 2020 in Hotel van der Valk Houten, wordt definitief verplaatst naar woensdag 24 juni 2020. Vandaag heeft de overheid alle evenementen met meer dan 100 personen verboden tot eind deze maand.

Het Coronavirus spookt al enige tijd door de evenementenbranche, de organisatie van het Fleet Event was de laatste tijd dagelijks in contact met locatie, partners en sprekers. Het netwerkevent zou aanvankelijk doorgaan, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. “Echter zien we sinds begin deze week een duidelijke koerswijziging in de richtlijnen binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen en congressen. Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, partners en medewerkers altijd voorop gestaan. Onze partners en sprekers steunen dan ook ons besluit en hebben aangegeven mee te verplaatsen”, aldus Patrick van Tilburg van het Fleet Event.

Het event, Masters of MBLTY, met diverse topsprekers uit de mobiliteitswereld, wordt nu verplaatst naar woensdag 24 juni. Die datum was eerder ‘onder voorbehoud’ maar 13 maart heeft Van Tilburg hier definitief een akkoord op gekregen door locatie Van der Valk in Houten. Daar heerst nu ook topdrukte vanwege alle afmeldingen van (andere) evenementen.

Bezoekers die zich al hadden ingeschreven, tegen de 200 eindverantwoordelijken voor fleets, worden allen op de hoogte gebracht van de wijzigingen. Het programma blijft grotendeels ongewijzigd maar zal ook worden ‘geactualiseerd’. Van Tilburg: “Het programma voor 19 maart stond als een huis. Dat merkten we aanvankelijk ook door de vele inschrijvingen, we stevende af op een recordaantal bezoekers. Dit streven houden we zeker vast voor de editie van 24 juni. We kunnen er alleen maar extra zaken aan toevoegen.”

Klik hier voor de laatste berichten over het programma van Masters of MBLTY

Reserveer 24 juni in uw agenda en download hier uw vCalendar of iCalendar

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Event, Masters of MBLTY