Fleet Mobility Live naar 16 november

dinsdag 24 maart, 2020

Niet 12 mei maar op maandag 16 november vindt het Fleet Mobility Live event nu plaats. Reden van uitstel zijn de nieuwe coronamaatregelen die alle events – ook met minder dan 100 personen – verbiedt tot 1 juni.

De locatie van het event blijft het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Met deze nieuwe datum is de organisatie ervan overtuigd dat zij ertoe in staat zijn het event de kwaliteit en zorg te bieden die partners en deelnemers van het event gewend zijn. Onder andere keynote spreker Bram Schot en dagvoorzitter Victoria Koblenko hebben al aangegeven aan het event verbonden te blijven.

Met het uitstellen van Fleet Mobility Live wordt ook de awarduitreiking voor de Mobiliteitsmanager van het jaar naar het najaar verplaatst. De award, waarbij dit jaar voor het eerst ook het publiek een stem krijgt, is de belangrijkste prijs binnen de mobiliteitssector en prijst mobiliteitsmanagers die met creatieve en innovatieve mobiliteitsoplossingen komen voor medewerkers en daarnaast Nederland op een groene, gezonde en slimme manier bereikbaar houden. De uitreiking vindt dus ook plaats op maandag 16 november tijdens Fleet Mobility Live.

Categorie: Evenementen
Labels: Fleet Mobility Live