Remarketing Event verplaatst naar 8 oktober

woensdag 1 april, 2020

De komende editie van het Remarketing Event, gepland op donderdag 4 juni, is verplaatst naar donderdag 8 oktober 2020. Het programma zal worden aangepast en zich onder andere richten op de effecten van de coronacrisis.

Aanvankelijk werd nog gehoopt dat het evenement kon doorgaan, wat ook strookte met de richtlijnen van het RIVM. “Echter zien we sinds begin deze week een duidelijke koerswijziging binnen de sector met betrekking tot het bezoeken en deelnemen aan beurzen en congressen”, zegt Patrick van Tilburg van EXPOMotion. “Uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, partners en medewerkers altijd voorop gestaan. Onze partners steunen dan ook ons besluit en hebben aangegeven mee te werken met de verschuiving.”

Het dagprogramma op de nieuwe datum wordt natuurlijk geactualiseerd. Van Tilburg: “Het programma voor 4 juni was al in ontwikkeling, maar we zullen de aankomende tijd gebruiken om aanpassingen aan te brengen. Want natuurlijk is straks de grote vraag hoe heeft de remarketingsector de corona-crisis overleeft. Hoe kunnen we hier gezamenlijk weer bovenop komen en welke creatieve noodmaatregelen zijn er door autobedrijven en leasemaatschappijen genomen en zijn die innovaties straks de blijvende en nieuwe manieren van remarketing bedrijven? Daar gaan we op 8 oktober natuurlijk op in.”

De registratie-pagina is open en u kunt zich hier aanmelden voor 8 oktober.

Categorie: Remarketing
Labels: Expomotion, Remarketing Event