XLLease sponsor van Autosalon op Traffic Radio

dinsdag 10 maart, 2015

Autosalon is het nieuwe autoprogramma van Carros-hoofdredacteur Carlo Brantsen op de verkeerszender Traffic Radio. XLlease uit Apeldoorn is een van de sponsoren van het programma. Volgens directeur Frank van Klink wordt het medium internetradio steeds volwassener.

Carlo Brantsen

Carlo Brantsen

Autosalon moet autoliefhebbers alvast opwarmen voor de aanstaande AutoRAI ( 17 t/m 26 april), de andere sponsor van het radioprogramma. Brantsen brengt in het programma (wekelijks op woensdag tussen vier en vijf) samen met presentator Rick Winkelman op eigen wijze het laatste nieuws in autoland.

Traffic Radio speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt. Het station trekt volgens eigen zeggen maandelijks tussen de veertig- en zestigduizend luisteraars. Indrukwekkende cijfers, zegt Van Klink. “Maar wellicht belangrijker, je weet precies wie er luister. Die duidelijke, afgebakende doelgroep was voor ons reden om deel te nemen”.

Als sponsor mag van Klink straks ook aanschuiven in de studio. Op 8 april is hij te gast. Het programma heeft wekelijks een keur van prominenten uit de mobiliteitsbranche op bezoek.

Luister hier naar eerdere afleveringen van Autosalon

Categorie: Marktcijfers / brancheberichten
Labels: XLLease