Volvo komt met ‘Stay Home’ private leasecontract

donderdag 23 april, 2020

Volvo Cars introduceert het nieuwe onlineverkoopconcept ‘Stay Home Store’, met momenteel een tweetal private lease-aanbiedingen. Dit nieuwe platform maakt ook communicatie tussen klant en dealer mogelijk.

Frits Giesbers, Director Sales & Financial Services Volvo Car Nederland

In Nederland begint de dienst met twee private leaseaanbiedingen (Volvo XC40 en Volvo V60). Maar dat wordt, volgens Frits Giesbers, Director Sales & Financial Services Volvo Car Nederland, wellicht snel uitgebreid met andere aanschafvormen. “Met de nieuwe onlinetool willen we inspelen op de veiligheid en het gemak die consumenten in deze bijzondere tijden thuis ervaren. De klant kan zich hiermee rustig en veilig op een nieuwe Volvo oriënteren, vanuit zijn eigen huis.”

De dienst, een tool die door het onlineverkoopteam van Volvo is ontwikkeld, is voor heel Europa beschikbaar. Het is een antwoord op de lockdown in veel landen of de angst onder consumenten dealers te bezoeken. “Omdat we begrijpen dat de aanschaf van een auto vooral nu een grote stap is, bieden we onze klanten extra aantrekkelijke financieringsmogelijkheden.”

Categorie: Private lease / Privélease
Labels: Volvo