Autohopper zet in op shortlease

donderdag 14 mei, 2020

Autohopper, de franchiseketen in de autoverhuur met ruim 100 vestigingen in Nederland, gaat zich actiever richten op het aanbieden van shortlease. “Juist in deze tijd is flexibiliteit in combinatie met een scherp tarief voor veel bedrijven een mooi alternatief voor traditionele lease”, aldus Roel Steunenberg, directeur van Autohopper.

Roel Steunenberg, directeur van Autohopper

Juist in de stilstand zitten nu de kosten voor een ondernemer, benadrukt Steunenberg. Meet een flexibel contract voorkom je dat. “Die kan je boetevrij stopzetten of wijzigen wanneer het jou uitkomt.”

Autohopper ziet de shortleaseauto ook als goed alternatief voor het openbaar vervoer de komende tijd. “Mensen mijden het ov, reizen het liefst apart. Daarnaast heeft het OV ongeveer 40% van de normale capaciteit beschikbaar, dus moeten forenzen uitwijken naar alternatieve mogelijkheden. Een huurauto, eventueel op shortleasebasis, is dan een goed tijdelijk alternatief.”

Volgens Steunenberg zijn de tarieven hiervan n veel gevallen concurrerend met die van een OV-trajectkaart. Autohopper heeft hiervoor ook speciale acties ontwikkeld.

Categorie: Huur & Deelauto's
Labels: Autohopper