Virtual Classroom bij Fleet Knowledge

donderdag 14 mei, 2020

Kort na de lockdown was de Virtual Classroom van opleider en kenniscentrum voor autoleasing en wagenparkbeheer Fleet Knowledge al in business. Lopende opleidingen kunnen dus gewoon doorgaan. Ook de nieuw gestarte cursussen EV-adviseur en EV-specialist.

Wendy Thijssen van Fleet Knowledge

Die laatste cursussen waren binnen no-time volgeboekt, zegt Wendy Thijssen van Fleet Knowledge. Want het gebruik van een elektrische auto en de bijkomende (laad)kosten leiden in de praktijk nog vaak tot ontevredenheid. Thijssen: “Teleurstelling die te herleiden zijn tot gebrekkig advies en onvolledige informatie. Als opgeleid EV-adviseur of -specialist zijn onze cursisten in staat hun klanten professioneel te begeleiden bij de implementatie van elektrisch vervoer en alle vraagstukken daarmee samenhangend.”

De virtuele start van veel cursussen hoopt Thijssen wel af te kunnen sluiten met een klassikale lesdag. Want niet alle lesstof leent zich om via een Virtual Classroom te doceren, moet hij toegeven. “Gelukkig geven onze cursisten zelf heel goed aan waar ze behoefte aan hebben.”

Categorie: Trainingen / mobiliteit
Labels: Fleet Knowledge